Thursday, 26 May 2011

Bini KU x ada Kakiiiiii !!!!!(18 taun keatas sahaja)

ini cerita zaman dulu2..
Ada seorang bangsawan yg kaya raya dan mempunyai banyak ladang dan sangat dihormati di kawasan tempat beliau tinggal..bangsawan ini mempunyai seorang anak perempuan..akan tetapi tiada sorang pon penduduk kg. itu pernah melihat kelibat anak perempuan beliau....

nak dipendekkan cerita ada seorang pemuda yg sangat miskin dan baru saja kematian ibu bapanya..kerana tiada mata pencarian dan kedaifan yg sgt teruk dia pon menghantar resumenya kepada bangsawan itu untuk mencari pekerjaan diladangnya..bangsawan itu bersimpati dgn nasib pemuda setelah meneliti resume pemuda itu, bangsawan itu pon terus menerima pemuda itu bekerja di ladang beliau...

5 tahun telah berlalu,pemuda itu bekerja dengan rajin dan beliau juga sangat jujur dalam melakukan tugasanya,selama pemuda itu bekerja dia tidak pernah MC sekali pon,apatah lagi AWL(away without leave)...beliau juga baru dinaikkan pangkat sebagai supervisor di ladang tersebut..increament gajinya juga boleh tahan...

Melihat kejujuran pemuda itu,Bangsawan itu pon membuat keputusan untuk megahwinkan anak perempuan beliau dgn pemuda tersebut..

Bangsawan : "saya nak mengahwinkan anak saya dengan awak,awak setuju x?..tapi ada satu syarat, awak x boleh tengok anak saya tu sampai la habis majlis perkahwinan itu nanti"

Pemuda itu berfikir panjang..antara point2 yg berjaya di keluarkan adalah..

1 - Xada sapa pernah nampak anak bangsawn itu..takut betul nak terima..kalau xcantik tu satu hal..kalau cacat nanti memang bala la pulak...

2 - Tapi kalau dia x kawin sekarang sampai ketua aa dia x kawin..yerla sapa la yg nak kat dia nih kan...

3 - Bangsawan nih la yg banyak menolong dia sejak kematian ibu dan bapa dia..bangsawan ni memang banyak berjasa kepada dia...

so, finally dia pon menerima pelawaan bangsawan itu...

majlis dijalankan dengan serba ringkas..dan selepas selesai dan semua telah pulang kerumah masing2 tiba la peristiwa malam pertama...jeng2

Pemuda : "Ayah, mana isteri saya tu?..x sabar saya nak tengok"
Bagsawan : " Bini ko tu ada dalam bilik tu..pegila mungkin dia tgh tunggu kamu tu.."


So pemuda tu masuk la dalam bilik dgn perasaan berdebar2 dan takut...bilik tu gelap dan ada satu cahaya pelita je kat dalam tu...so pemuda nih pegi kat tepi katil..isterinya berada di dalam selimut,cuma nampak muka je..dan nampak la sedikit muka isteri dia di sinari chaya pelita itu..

Pemuda : "fuhhhhhh....nasib baik..lawa2..untung betul aku" <---dalam hati
pemuda : "ayang, abang pegi bersiap mandi dulu yer,,nanti abang datang balik..."

setelah siap mandi pemuda itu pon bermula dengan menyarap di atas katil gaya kala jengking..dia try mengusap kaki bini dia dahulu...tah mana dia dapat SOP(standard of procedure) nih pon aku x tau...baru nak capai je kaki bini dia tiba2...

Pemuda : "HuHHHH alamakkkk...x ada kaki la...aisehmen,cacat rupanya bini aku nih" <--dalam hati

Dalam kesedihan pemuda tu try pegang tangan pulak...

Pemuda : " Huhhhh apahal ada byk sgn lengan nih..dh la x ada kaki ada 4 tangan pulak..adoiiii,bale2" <--dalam hati

so pemuda tu pon cancel la gaya kala jengking dia dan direct buka selimut katil tu dgn perasaan frust.....

sekali dia buka selimut tu...jeng jeng jeng...

Bini dia sempurna..x cacat pon,kaki ada 2,tangan pon ada 2,suma ada....cumaaaa..........

Bini buat style mentadak daa..dia dh ready siap-siap...patut la x jumpa kaki dia tadi...hahahaha

5 comments:

  1. penat x baca dari atas?..xada kaitan langsung...ahahaha

    ReplyDelete
  2. ha ha ha.. gelak tak abih2..

    ReplyDelete
  3. sakit perut aku..ade SOP tu. x tahan

    ReplyDelete
  4. untuk kalian yang menunggu liburan dan bingung untuk cari tempat yang NYAMAN,MURAH dan STRATEGIS :) langsung aja yu kunjungi di HOSTEL MURAH DI BANDUNG COCOK UNTUK BACKPACKER

    ReplyDelete